Termopane Weiss Profil

Termopane Ieftine WEISS PROFIL  de 3 si 5 camere , sunt profile cu aspect european, fabricate dupa ultimele tehnologii austriece. Calitatea lor se verifica intr-un laborator modern, dotat cu aparate de masurare de mare precizie. Profilele PVC sunt obtinute din materiale de inalta calitate dupa o formula speciala, in conformitate cu conditiile climatice.

 


Termopane WEISS PROFIL WP3000 – profil cu 3 camere 

Weiss ProfilSistem din PVC cu 3 camere pentru ferestre şi uşi. Izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.

Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvâ rşire oricărui interior.

Lăţimea cadrului  60 mm

Latimea constructiva a tocului este de 60 mm, iar cea vizibila de 57 mm pentru reperele de cercevea si de 63 mm (la exterior), respectiv 43 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi  au o adancime de 85 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.


Termopane WEISS PROFIL WP5000 – profil cu 5 camere 

weiss-profile-5Sistem din PVC cu 5 camere pentru ferestre şi uşi – Adancime de montaj 72 mm. Izolare termică şi fonică excelentă. Design-ul rotund elegant al profilelor din PVC garantează o unitate stilată între design-ul ferestrelor şi viziunea modernă a clădirilor contemporane.

Posibilitate de selectare dintr-o gamă variată de folii, texturi care imită lemnul, care conferă confort şi desăvârşire oricărui interior.

Sistemul oferă o varietate de profile care permit executarea de construcţii cu diferite tipuri de deschideri şi configuraţii:

 

 

–  Deschiderea ferestrei înspre interior

–  Deschiderea uşii înspre interior

–  Deschiderea uşii către exterior

–  Mecanism VW /deschidere prin glisare

Profile suplimentare din oţel cu o grosime de 1.5 mm şi 2.0 mm pentru a asigura durabilitatea ferestrelor / în funcţie de mărime /, ca şi profilele de cadru şi profilul ferestrei glisante

 

Închidere etanşă extrudată î n profilele din PVC din TPV, care fac asamblarea mai uşoară

 

Posibilitatea de aplicare a   geamurilor termopan cu diferite lăţimi /24 mm 32 mm 40 mm

 

Latimea constructiva a sistemului este de 72 mm, iar cea vizibila de 58 mm pentru reperele de cercevea si de 66 mm (la exterior), respectiv 46 mm (la interior) pentru cele de toc. Reperele destinate executiei de usi (WP 5004) au o adancime de 72 mm. Sistemul este prevazut cu doua garnituri din EPDM, permitand instalarea unui geam termoizolant.

cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 avocat ploiesti Senzor miscare fibaro obiecte alama traduceri autorizate Bucuresti | Cazare pensiune Bran Moieciu inchiriere avion privat panouri radiante infrarosu incalzire electrica in pardoseala cazare regim hotelier Resita convectoare electrice Cabina foto Iasi Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala