35f7c4fd37

 

Roto NT

Cea mai vanduta feronerie oscilo-batanta din lumeSistemul nostru oscilo-batant de calitate superioara Roto NT pentru profile din lemn si PVC, pentru cele mai diverse forme de ferestre, stabileste pretutindeni standarde ca lider de piata si tehnologie si indeplineste cele mai inalte cerinte de siguranta, confort in utilizare, durabilitate si design.

Toate componentele din sistemul modular ROTO NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Astfel pot fi realizate toate tipurile de ferestre cu un spectru de componente relativ mic.
Chiar si versiunea de baza a feroneriei dispune de un inalt grad de siguranta mecanica si confort si se optimizeazaindividual cu un numar mic de elemente, usor de prelucrat. La cerere este posibila orice echipare.

Ca producator de ferestre, profitati la montajul feroneriei in mod deosebit de avantajele principiului modular, fiindca noi am creat solutii individuale special pentru solicitarile specifice firmei Dumneavoastra. Conceptul nostru de automatizare este structurat in trepte modulare si va permite o flexibilitate nelimitata pana la montajul complet automat al feroneriei. In ciuda multiplelor variante puteti realiza cu un numar de componente relativ restrans toate tipurile de ferestre fara a schimba sculele – pentru o productie mai rentabila si o cifra de afaceri mai mare.

Potrivit pentru

 • Ferestre cu simpla si dubla deschidere din lemn sau PVC
 • Greutate a cercevelei pana la 130/150 kg cu balamale standard Roto NT
 • Greutate a cercevelei pana la 150 kg cu balama ascunsa Roto NT Designo
 • Greutate a cercevelei pana la 200/300 kg cu Roto NT PowerHinge, balama pentru ferestre din lemn foarte mari si grele

Feronerie SIEGENIA

Pentru ferestre moderne

Feronerie - Siegenia Si-Line

Compania SIEGENIA FRANK KG a fost fondata in 1914 in orasul Siegen, Germania si reprezinta unul dintre cei mai mari producatori de feronerie pentru ferestre DIN INTREAGA LUME.

Este lider european in productia de feronerie pentru ferestrele din PVC, lemn si aluminiu. Feroneriile ce actioneaza tamplaria dvs. pot fi recunoscute dupa gravura siglelor pe elementele de inchidere si mascarile din plastic, pentru SIEGENIA-SI.

Sunt din ce in ce mai putine domeniile în care accentul sa nu fie pus pe aspectul exterior. Cu noile finisaje ale suprafetei de feronerie din Titaniu Argint si Otel Inoxidabil, Sigenia AUBI corespunde cerintelor pentru un design de prim rang.

Caracteristici

  • posibilitatea montarii ferestrelor (cercevelelor) cu o greutate de pina la 130 kg, cu dimensiuni ce depasesc dimensiunile maxim admisibile de la alti producatori;
  • fera posibilitatea unui reglaj pe 3 directii;
brosura-feronerie-siegenia-tn[1]

DESCARCA BROSURA

ESTE caracterizata prin durabilitate, fiabilitate, manevrabilitate

 • este confectionata dintr-un aliaj de titan, oferindu-i o rezistenta mai mare;
 • asigura un grad ridicat de securitate;
 • are multiple posibilitati de inchidere multipunct si prezinta o distributie foarte buna a fortei de etansare
 • Feroneria Siegenia rezista la min. 60000 de cicluri de deschidere/inchidere.

 

 

cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 avocat ploiesti Senzor miscare fibaro obiecte alama traduceri autorizate Bucuresti | Cazare pensiune Bran Moieciu inchiriere avion privat panouri radiante infrarosu incalzire electrica in pardoseala cazare regim hotelier Resita convectoare electrice Cabina foto Iasi Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala