Plase de tantari

Plasele de tantari ofera protectie impotriva insectelor si se prezinta in cateva variante de montaj:

  • plase de insecte pe balamale
  • plase de insecte tip rulou
  • plase anti tantari plisse
  • plase anti tantari pe clipsuri
  • plase de insecte fixe

 

Glafuri

Glafurile interioare accesorii cu un rol estetic întregind o ferestra, cât şi unul funcţional de protejare a peretelui, impiedicand infiltratiile in locul unde rama si peretele se intalnesc.

Iar glafurile de exterior se folosesc in general din aluminiu pentru rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare.

Pentru interior  dar si pentru exterior detinel o gama larga de culori ce pot fi asortate cu decorul dumneavoastra.

Glafurile interioare au un rol estetic întregind o ferestra, cât şi unul funcţional de protejare a peretelui, impiedicand infiltratiile in locul unde rama si peretele se intalnesc. Glafurile de exterior se folosesc in general din aluminiu pentru rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Pentru interior  dar si pentru exterior detinem o gama larga de culori ce pot fi asortate cu decorul dumneavoastra.Glafuri Welt Plast

Glafuri Exterior

Pentru a conferi un grad sporit de protectie impotriva infiltratiilor si pierderilor de caldura este necesara montarea glafurilor de exterior, ca accesoriu al tamplariei PVC. Totodata, glafurile reprezinta un element de finisaj asupra partii inferioare a tocului (unde se incarca cu spuma poliuretanica).

De asemenea, glafurile de exterior ofera un plus de confort si intimitate. In lipsa glafurilor de exterior, nivelul umiditatii creste mai ales in zona zidului din partea inferioara a tocului. Chiar daca operatiile de asamblare a ferestrelor au fost corect efectuate, exista posibilitatea aparitiei de infiltratii. Fenomenul are drept cauze suprafetele orizontale din beton, care nu asigura o impermeabilitate buna la apa.

De aceea devine obligatorie instalarea unor sisteme suplimentare de protectie hidrofuga, glafurile de exterior din aluminiu reprezentand solutia optima. Glafurile de exterior din aluminiu oferite de Welt Plast sunt disponibile intr-o gama variata de latimi, intre 90 mm si 350 mm. Ca gama de culori, puteti alege din 7 nuante similare cu tamplaria, precum si culoarea alba, clasica.

Glafuri Interior

Pierderile de caldura sunt motivul principal pentru instalarea tamplariei PVC, insa indiferent de calitatea montajului tamplariei, exista posibilitatea aparitiei acestui fenomen, in lipsa unui sistem de protectie a peretilor si ferestrei. De aceea,glafurile de interior din PVC reprezinta o solutie perfecta atat pentru valoarea estetica pe care o confera finisajelor si design-ului interior, cat si pentru izolarea termica.

Glafurile de interior au suprafata laminata, de aceea sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte si zgarieturi si sunt usor de intretinut. De asemenea, ofera un grad sporit de protectie impotriva apei care ar putea patrunde sub tocul tamplariei, macinand stratul de spuma poliuretanica, in special in bucatarii si bai.

Glafurile de interior din PVC oferite de Welt Plast sunt disponibile intr-o gama variata de latimi, intre 150 mm si 400 mm. Ca gama de culori, se poate alege dintr-o paleta de 7 nuante, care sa se asorteze perfect cu tamplaria PVC.

cabinet stomatologic pantelimon consultatie oftalomologie sector 3 avocat ploiesti Senzor miscare fibaro obiecte alama traduceri autorizate Bucuresti | Cazare pensiune Bran Moieciu inchiriere avion privat panouri radiante infrarosu incalzire electrica in pardoseala cazare regim hotelier Resita convectoare electrice Cabina foto Iasi Asigurari RCA Radauti Incalzire electrica in pardoseala